čovječe koje su to šeme.. jbt više ni u dućanu nemožeš dobiti nešto novo zapakirano jer oni neki k.. moraju provjeriti... meni je to jednako debilno kao da dođeš u auto salon i vidiš na auto 300km i to uz objašnjenje da su ga morali malo provozati da vidiju dal sve radi... ma dajte molim vas, koje su to gluposti... meni je sve to jednostavno bezveze... šta je onda s artiklima tipa zvučnici... njih isto malo otpakiraju pa razvale tam do ibera da vide jel imaju kakve greške i jel su dobri...

mislim... šta su komponente tipa rama, ploča, proceva drugačije od bilo kojih drugih... baš bi htio vidjeti da mi daju nešto otpakirano u dućanu... valjda bi umro od smijeha....
ubiti, kad bolje razmislim, pa nije ni problem u prodavačima... nego meni naprosto nije jasno tko kupi nešto otpakirano i plati kao novo novcato... mislim, bilo šta šta je izvađeno iz kutije je moglo biti i izložbeni primjerak, ako ne i korišteno... koja je to ironija, prodaju ti nešto praktički rabljeno i onda još ispadne da su ti učinili uslugu jer su ti prodali nešto šta 100% radi... jaoooo, ludnica...