znate kaj je najgore sa malarijom javi mi se u najgorem mogucem trenutku ono pod opsadom sam i onda moram se ic skrivat da maznem koju tableticu grrrr a dobro fuuny part

slabo je igram nemam vremena ali za 2h dnevno cist okey... ja vidim da vecina ljudi koja pljuje po igri igra 3 igre godisnje i to samo ovakve hitove tj igre koje su pompozno najavljivane itd itd. A vecina njih nije igrala dobar dio igara koje su se do sada pojavljivale. I moram rec da FC2 do sada je jedna od boljih igara ove godine u svijetu FPS.a tj bar do sad ove jeseni BiA HH je odlicna pucacina ali preeelinearna uzas... i kratkog vijeka cca 10-etak sati igre vise manje.
Sad ja ne znam sto ste vi svi koji pljujete ocekivali grafiku da svrsavate a da mozete pokrenut sa 6600GT ocekivali ste ne znam kaj... e to je meni prejadno ja nisam nista ocekivao od nje jedino sam se nadao da ce trajat vise od crysisa koji mi je radi toga najjadniji. Atmosfera mu je za 10 ali brate taman kad sam se ufurao credits !!!! looool
a vecina vas koja usporeduje ovu igru sa SOF-om 3 majko moja ovo je nebo i zemlja naspram te igre...
Mogu se okladit da ce za 4 dana ista prica bit sa falloutom 3 da ce vecina ga popljuvat i rec da nista nevalja... Znate sto je ove jeseni najvece smece STALKER i to samo radi bugo.ova kad to srede onda ga ja idem igrat do tada ga ne diram jer neda mi se nekaj prelazit 1000puta radi nekog usranog bug.a.