Tema: Far Cry 2
View Single Post
Staro 24.10.2008., 20:42   #587
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
good: grafika, mapa, gameplay, vožnja, zvuk, oružja, upgrade-anje (nije da možeš promijenit sve moguće na oružju ali daje neki osjećaj realnosti), korištenje mape (pod tim mislim da moraš pritisnut tipku da bi lik izvadil mapu, jer kaj je da je to nije crysis i nema tu toliko napredne tehnologije), interkacija s nekim objektima (npr. vratima, ulaženje u auto...), fizika isto ima svojih dobrih osobina, optimiziranost....

bad: nema lean left-right (to mi najviše fali u igri), premirne ruke, fizika ima i loših osobina, premalo dubine i raznolikosti među misijama ali su ok, pokoji bug (za sada me samo jedanput bacilo van iz igre), možda premale razlike među frakcijama (možda?)

a sad da je igra smeće, nema šanse, igra je jako jako dobra, ispunila skoro sva moja očekivanja...oni koji vele da igra ništa ne valja, igrali su najvjerojatnije prvi dio, pa su onda čuli da se radi na drugom dijelu, pogledali 2-3 ss i gameplay videa, ništa pročitali o igri, ništa informirali i sad su oni očekivali od igre ono što uopće nije bilo u planu da bude u njoj, i k tome su samo zagriženi za bezglavo napucavanje i da ih igra "vodi za ruku", sve objašnjava...ako vam ne valja nemojte je igrat...
xGAME je offline   Reply With Quote