Tema: Far Cry 2
View Single Post
Staro 24.10.2008., 18:44   #567
Psyho
Premium
Moj komp

Psyho's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Romano.Cule Pregled postova
Posto sam pokrenio lavinu negativnih komentara i bez uvijanja u rukavicama rekao jednostavan opis ovog softverskog neuratka,vrijeme je da navedem činjenice zbog čega igra ne valja.E,pa idemo redom.

1.)Mapa.Zasto se nije mogla napraviti neka mini mapa da vidim di se nalazim?!Nego svaki put moram stisnuti jebe*nu tipku 5,da bi lik isukao mapu i bezvezni detektor dijamanta(lol,wtf),i sve to skupa zauzima citav ekran i obadvije ruke glavnog krelca.Ta radnja je posebno iritantna kad idem od tocke A do tocke B.Hodam,hodam,izgubio sam se,cek da vidim mapu,neko puca na mene,hopla,tipka 5 da vratim mapu u djepic,pucam na protivnika,opet sam se izgubio,idemo mapa opet i tako unedogled. Sta mi to svijetli u desnoj ruci?Detektoor dijamanata?!Idemo traziti dijamante po livadi koji se nalaze u kovcezima razbacani po citavoj Africi?Ajd da imam lopatu,pa da idem kopati dijamante,al' ono u kovčezima leže u šumarku skrivenom.

2.)Upgrejdanje oruzja?Koma.Moras skupljati dijamante da unaprijedis oruzje?Yeae
3.)Uzmem zolju i opucam u drvo.I šta?Nista.Opucam u kucu.I sta? nista!Interakcija 0 bodova.
4.)Protivnici?AI?Interakcija?Nema AI-a.Respawn?Uzasan.Kao da gadjam limene golubove.
5.)Upravljanje vozilima i ponasanje vozila?Katastrofalno.
6.)Bugovi i ispadanje iz igre.
7.)Ponasanje oruzja?Kao da pucam iz motike.Niti trza pri pucanju,niti se ponasa realno.
8.)Oprostite,ako moram nekog pogoditi sa 6 metaka u glavu da bih ga ubio,to ne smatram normalno.Inace kad stavite tezinu "Hard" treba 12 metaka da ubijete protivnika.Krv sprica na hektolitre,a kad ga konacno ubijete,niti krvi ,niti rana od metaka na protivniku.
9.)Sistem questova i inih sranja totalno debilan.Uzmi misiju na jednom kraju,izvrsi misiju na drugom kraju zemlje.Sta ja to bato igram?RPG...*?!ili FPS...
10)Ima toga jos kolko hocete,al' mi se neda vise pisati...
Sad je ovi tu maloprije reka da umru od metka u glavu pa je to tebi komp smeče ili haluciniraš.