Citiraj:
Autor greg SE
nije los mis, imam trustovu varijantu. Al je od onih sto ili ti leze ili ne, ne kupuje se po preporuci. Ja sam nekih 10ak minuta u hgspotu sjedio s njim u ruci za blagajnom dok se nisam odlucio dali da zamjenim starog predatora s njime ili ne. E sad, s g9 nisam radio ali ako ga ovaj prati ili cak sisa onda je taj g9 stvarno posve prosjecan mis al jebeno prenapuhane reputacije. Ako izuzmemo mogucnost programiranja tipki i nesto vise DPIa koji mi poprilicno odgovaraju na 1680*1050 u odnosu na starog predatora....bas i ne osjetim neku razliku. Mozda zato sto mi je i stari bio odlican 
|
Ja isto imam trust-ovu varijantu. Meni je miš mali, ali mom bratu i neki frendovima je taman, polako se i ja počinjem navikavati. Taj miš je predobar, sam podatak da ga u većini trgovina nemaš govori ti da je dobar. Ja sam neki dan naručivao sebi i frendu od dobavljača, ali je bio samo jedan koji sam ja na kraju pokupio.
Ajmo sad malo on topic. Prije ovoga miša sam imao Genius ergo 525 koji je odličan miš nekih 2 dana i onda se počne raspadati

. Tipku za povlačenje noža imam uvijek na palcu pa tako i na ovom miši. Kod erga brzina prijenosa kasni desetinku sekunde, dok kod trusta poteže nož isti trenutak. Ima gluposti koje su bitne kod igranja, ali to su ti sitnice koje možeš zapaziti samo ako ih tražiš.