View Single Post
Staro 24.10.2008., 17:52   #39
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor Valg Pregled postova
Za sve ove koje su komentirali moj post:
1. Vemil je znao po par puta dostaviti oštećenu robu, recimo ploču sa otkinutim kondezatorom i slično, a takvo što prodati kupcu je suludo.
- prc za firmu.
Uopce mi nije jasno kako bi se takvo nesto moglo dogoditi. Kupovao sam svasta i svugdje ali nikad, nikad mi se nije dogodilo da sam dobio zapakiranu robu koja je bila fizicki ostecena (otkinuti kondenator???)...

/snip

Citiraj:
4. Nije bezveze što je iSHOP najjači u Sisku, što samo mi popravljamo (ali zaista popravljamo) što se može (serverska ploča sa puknutim kondezatorima, nije bed skrpati, ploča je skupa).
NHF, ali zasita ne znam koliko ozbiljno mogu shvatiti ovu konstataciju, i tko bi nosio "serverske ploce s puknutim kondenzatorima" kod vas na "popravak"?

Citiraj:
PS - Mala firma, mali grad, a Vemil i HG spot se nagurali u grad, velika konkurencija, al ipak ih mažemo!
Sve je to super, divno i krasno - ali ja zaista ne znam nikoga tko bi bio lud za kupovanjem otvaranih i "testiranih" proizvoda (iz bilo kojeg razloga), osim kao sto je netko spomenuo, ako nije tako predhodno navedeno i adekvatno amortizirano. Da pace, takva praksa mi nije poznata ni u jednoj trgovini za maloprodaju.

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote