Citiraj:
Autor Valg
Za sve ove koje su komentirali moj post:
1. Vemil je znao po par puta dostaviti oštećenu robu, recimo ploču sa otkinutim kondezatorom i slično, a takvo što prodati kupcu je suludo.
- prc za firmu.
|
Uopce mi nije jasno kako bi se takvo nesto moglo dogoditi. Kupovao sam svasta i svugdje ali nikad, nikad mi se nije dogodilo da sam dobio zapakiranu robu koja je bila fizicki ostecena (otkinuti kondenator???)...
/snip
Citiraj:
|
4. Nije bezveze što je iSHOP najjači u Sisku, što samo mi popravljamo (ali zaista popravljamo) što se može (serverska ploča sa puknutim kondezatorima, nije bed skrpati, ploča je skupa).
|
NHF, ali zasita ne znam koliko ozbiljno mogu shvatiti ovu konstataciju, i tko bi nosio "serverske ploce s puknutim kondenzatorima" kod vas na "popravak"?
Citiraj:
PS - Mala firma, mali grad, a Vemil i HG spot se nagurali u grad, velika konkurencija, al ipak ih mažemo!
|
Sve je to super, divno i krasno - ali ja zaista ne znam nikoga tko bi bio lud za kupovanjem otvaranih i "testiranih" proizvoda (iz bilo kojeg razloga), osim kao sto je netko spomenuo, ako nije tako predhodno navedeno i adekvatno amortizirano. Da pace, takva praksa mi nije poznata ni u jednoj trgovini za maloprodaju.