a kaj bi si trebo kupit monitor od 120 cm ko frend za 20k kn xD
ne pada mi napamet... od svih stvari monitor mi je najnevazniji... ako bas budem trebo kupit cu 22" monitor al vise nedam... i to bi me kostalo nekih 3000 kn... ja sam sasvim zadovoljan svojim 19" ni netreba mi veca slika... a sto se tice ps3 :S imo sam dvojku pokvarila se za nepunih godinu dana... te konzole nis ne valjaju brzo se kvare i ogranicene su...
ja sam uglavnom trazio dobru gaming konfiguraciju da mogu pokretat igre na visokoj rezi i kvaliteti a da mi nece ni malo stekat i imat ispadaje ko ovaj moj komp koji krepa nakon 30 min igranja
EDIT: evo da jos dodatno pojasnim zasto mi netreba veci monitor... igrajuci FEAR na frendovom masivnom monitoru mi je trebalo oko 2.5min da ubijem jednog vojnika na easy postavkama... NEMOGU NIS NACILJAT NA PREVELIKOJ SLICI!!! jednostavno sam se naviko na 15" monitor tako da je meni sad jos i ovaj moj 19" glomazan... jednostavno trebam komp koji ce trajati i koji me nece j***** usred igre sa stekanjem, errorima i td... i da ce sve te igre pokretati ako ne u max kvaliteti onda barem u high kvaliteti...