Citiraj:
Autor Tomislav Č
Frend ti mlati gluposti, stoji to sve da rađe uzmeš ove dvije nego ovu jednu, ali čemu???
Lijepo si pogledaj kaj je ekipa slagala drugim kolegama s foruma, dosta ti je konfiguracija do 6000kn, nećeš joj ni približno potencijal iskoristit jedino ako si teški user...
Što se tiče grafe, ne gledaj ništa osim ati radeon 4870, jel mala čini čuda 
moja preporuka gigabyte ili powercolor 4870
e da matičnu uzmi neku asus, abit ili gigabyte do 1000 kn, kaj će ti 3 grafe u kompu?
|
eh... nekako sam se naviko vjerovati GeForce-u sto se tice grafa... ali ako vi tvrdite da je radeonka bolja

... a sto se tice da sam teski user... pa recimo ovak.... cekam da izadje igra Empire:total war ( izlazi tek iduce godine ) koja sudeci po trailerima ce biti poprilicno zahtjevna a uz to mislim derati crysys warhead, stalker, assassin s creed, par besplatnih MMO-a sa interneta, Loki...
stvarno neznam dal sam teski gamer xD
a sto se tice one konfe za 8.600 kn... pa pogledat cu i za to
al u svakom slucaju trebam sto bolju gamersku konfu za 10k kn da mogu na tom imati i vistu i xp... pa ako bi mi mogli dat neke konfiguracije ovdje bilo bi mi ljepse nego govoriti kako moj frend nema dume ( ja se onda osjecam jos jadnije kad sam ja ***** naprema njemu

)
Citiraj:
Autor Melani
Ak nije problem objasniti zašto bi to radio ?
Ljudi kupuju 2 diska za raid da im bude što brže pa danas čak i SSD diskove,a ti bi instalaciju prek usb-a.
|
neznam

zelim imati i vistu i xp??? kak da to napravim s jednim diskom??? stvarno neznam

koja sam ja njubara