Tema: Far Cry 2
View Single Post
Staro 24.10.2008., 09:45   #521
žile
Banned

žile's Avatar

Datum registracije: Feb 2005

u nekom dijelu ispada iz jebenog kamiona ili da se tamo u red forrestu nalazi neki jebeni starac itd.

To me,a ni nikog normalnog ovdje ne zanima,koji smo tu radi konstruktivne rasprave o igri.Ako trebaš pomoć tipa prohod,imaš spoiler tagove,pa izvoli.U krajnjoj liniji,imaš IGN i slične stranice.Nadam se da smo se razumjeli.

Glede teme,zabavno je ovo,prvo sam ja potpirio,pa smo jučer pljuvali malo,pa su oni za malo krenuli ofenzivu...
-->
Citiraj:
Autor veve Pregled postova
Evo ja sam sad na 42% igre
Oooo,vidim tu još jednu super stvar obzirom da je igra izašla prije dva dana

Citiraj:
Autor Exe Pregled postova
Ja sam na 31% igre i kaj treba napraviti na onom dijelu kad ispadneš iz onog kamiona.Nalazim se u pustinji, ne radi mapa, nemam oružja kam dalje.
Evo još jedan.Igra,kojoj vi dođete za dva dana do 45%,ne zvuči mi baš na dugotrajnost.Pogotovo ako uzmemo sidequestove koji su repetitivni,tipa onih u Mass effectu,da se zamaskira kratkoća glavnog questa.Nemam ništa protiv side questova,dapače,dobrodošli su,ali ako su 8 od 10 istih,to nije zabava,i to se ne uzima u produžetak trajanja igre,nego se to naziva jednim imenom-zamor.Primjer odličnih sidequestova-Oblivion.

Citiraj:
Autor Exe Pregled postova
kaj treba napraviti na onom dijelu kad ispadneš iz onog kamiona.Nalazim se u pustinji, ne radi mapa, nemam oružja kam dalje.
Nećete od ove teme napravit onu sa stalkerom!Nju sam sam prije 10 dana prestao pratit zbog spoilanja.Od sada svaki post u kojem se spoila i na bilo kakav mikroskopski način,prijavljujem Jeltzu,koji je btw,još tamo rekao da uskoro kreću kartoni za to.Neželim znat da se tamo

u nekom dijelu ispada iz jebenog kamiona ili da se tamo u red forrestu nalazi neki jebeni starac itd.

To me,a ni nikog normalnog ovdje ne zanima,koji smo tu radi konstruktivne rasprave o igri.Ako trebaš pomoć tipa prohod,imaš spoiler tagove,pa izvoli.U krajnjoj liniji,imaš IGN i slične stranice.Nadam se da smo se razumjeli.

Glede teme,zabavno je ovo,prvo sam ja potpirio,pa smo jučer pljuvali malo,pa su oni za malo krenuli ofenzivu...
žile je offline   Reply With Quote