To me,a ni nikog normalnog ovdje ne zanima,koji smo tu radi konstruktivne rasprave o igri.Ako trebaš pomoć tipa prohod,imaš spoiler tagove,pa izvoli.U krajnjoj liniji,imaš IGN i slične stranice.Nadam se da smo se razumjeli.
Glede teme,zabavno je ovo,prvo sam ja potpirio,pa smo jučer pljuvali malo,pa su oni za malo krenuli ofenzivu...  -->
Citiraj:
Autor veve
Evo ja sam sad na 42% igre
|
Oooo,vidim tu još jednu super stvar obzirom da je igra izašla prije dva dana
Citiraj:
Autor Exe
Ja sam na 31% igre i kaj treba napraviti na onom dijelu kad ispadneš iz onog kamiona.Nalazim se u pustinji, ne radi mapa, nemam oružja kam dalje.
|
Evo još jedan.Igra,kojoj vi dođete za dva dana do 45%,ne zvuči mi baš na dugotrajnost.Pogotovo ako uzmemo sidequestove koji su repetitivni,tipa onih u Mass effectu,da se zamaskira kratkoća glavnog questa.Nemam ništa protiv side questova,dapače,dobrodošli su,ali ako su 8 od 10 istih,to nije zabava,i to se ne uzima u produžetak trajanja igre,nego se to naziva jednim imenom- zamor.Primjer odličnih sidequestova- Oblivion.
Citiraj:
Autor Exe
kaj treba napraviti na onom dijelu kad ispadneš iz onog kamiona.Nalazim se u pustinji, ne radi mapa, nemam oružja kam dalje.
|
Nećete od ove teme napravit onu sa stalkerom!Nju sam sam prije 10 dana prestao pratit zbog spoilanja.Od sada svaki post u kojem se spoila i na bilo kakav mikroskopski način,prijavljujem Jeltzu,koji je btw,još tamo rekao da uskoro kreću kartoni za to.Neželim znat da se tamo
To me,a ni nikog normalnog ovdje ne zanima,koji smo tu radi konstruktivne rasprave o igri.Ako trebaš pomoć tipa prohod,imaš spoiler tagove,pa izvoli.U krajnjoj liniji,imaš IGN i slične stranice.Nadam se da smo se razumjeli.
Glede teme,zabavno je ovo,prvo sam ja potpirio,pa smo jučer pljuvali malo,pa su oni za malo krenuli ofenzivu... 
|