View Single Post
Staro 24.10.2008., 09:07   #30
mymoon
nautic expert
Moj komp

mymoon's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
serijski broj se nalazi na kutiji, naravno. ne treba otvarati originalno pakiranje radi garancija i evidencije prodanih komponenti.

ovo označavanje komponenti je napravljeno kod proizvođača sa naljepnicom i serijskim brojem. gore navedeno "podvaljivanje" komponenti sa isteknulom garancijom je prevara trgovca od strane kupca i nije mi jasno ako to napraviti ako postoji račun i garancija sa serijskim brojem komponente.

testiranje komponenti? šta to znači? ako je "odvaljen" kondenzator u transportu, komponenta može raditi bez problema i pokazati nepravilnost u radu kasnije (imao sam takav slučaj neki dan). i onda garancija ne važi bez obzira bila ta komponenta testirana-proglašena ispravnom-označena prije kupnje ili ne...

jedini način da ja kupim robu koja je raspakirana je osjetni popust ili jako velika potreba (hitnoća)...
kupovanje raspakirane robe mi se ne sviđa, odmah imam osjećaj da nešto ne štima sa mojom robom, da je reklamirana ili ne znam šta...

znam da u ishopu neću kupovati, čak da se otvori u mojoj zgradi.

@marko: ako zatražiš novac, kako si napisao, oni ti ga trebaju vratiti bez pitanja.
mymoon je offline   Reply With Quote