igra bi bila odlicna da su ubacili malo raznolikosti u misije.... ako su se vec furali na gta ..... onda su mogli pokupit i taj dio: raznolikost..... Ovo je doslovno ponavljanje, podsjeca me na asesins creed (neznam kak se pise) ....... Nadalje, fight bi mogao isto biti bolji, nesto ala BIA ili vegas.... koristenje zaklona i inih pm-ova .... po meni bi to svaka pucacina trebala imat! ........... Grafika je po meni super, ne zbog nekih uber detalja il cega vec, nego je savrseno ugodna oku, skoro da osjetim tu vrucinu makar mi u sobi 10stupnjeva.... i par inovacija sa vjetrom / vatrom pridonose atmosferi..... ALI nemogu vjerovat da se toliko sve ponavlja.... svaka misija u 90%tnoj mjeri slici prethodnoj.... tocno znas "aha zazvonit ce mob, aha sad dok cu se vozikat u đipu ce me napast, aha sad cu ubit njih petero, aha sad cu se vratit u bazu po novu misiju...... Identicna stvar se ponavlja kroz evo 5 misija, cak su i neki dialozi copy-paste..... neznam zasto to opce pisem kad ovo svi vec vjerojatno znate..... igra je imala potencijal za MIN 90% (ogromna mapa, lijep svijet / savane / pustinje, ugodjaj i jos dosta sitnica), a ovak je po meni 75, steta