View Single Post
Staro 24.10.2008., 00:59   #23
Valg
Guest
Moj komp

Datum registracije: Jul 2008
Za sve ove koje su komentirali moj post:
1. Vemil je znao po par puta dostaviti oštećenu robu, recimo ploču sa otkinutim kondezatorom i slično, a takvo što prodati kupcu je suludo.
- prc za firmu.
2. Ljudi kupe grafičku u vemilu, a pošto mi prodajemo istu, drugi kupe istu kod nas. Onda kupcu iz vemila istekne garancija, zamjeni grafičku sa frendom, dođe se nama žaliti - prc za firmu.
3. Fino izvadiš robu, pogledaš dali je sve na mjestu, da ništa nije otkinuto, prepišeš serijski broj i markerom na tajnom mjestu zabilježiš šifru, tako da nas ne mogu prevariti sa zamjenom robe.
- prc za varalice
4. Nije bezveze što je iSHOP najjači u Sisku, što samo mi popravljamo (ali zaista popravljamo) što se može (serverska ploča sa puknutim kondezatorima, nije bed skrpati, ploča je skupa). Samo mi punimo ketridže za tinte, nitko od kupaca nije do sada bio oštećen, a ako je nešto krivo napravljeno našom greškom, bez pogovora snosimo popravak o našem trošku.

Do sada smo imali smo 1 slučaj koji nismo ispoštovali, a to je kad je neka plavuša od 25 godina kupila 25 CD-a, i "spržila" ih, i nisu joj radili jer nije znala spržiti (pržila budala neke kompilacije muzike audio CD-a na 52X, samo joj je PC htio čitati CD-e).

Od tad kraj police potrošnih medija stoji plakat: "Garancija na CD/DVD medije ne uvažavamo ako su korišteni!"

PS - Mala firma, mali grad, a Vemil i HG spot se nagurali u grad, velika konkurencija, al ipak ih mažemo!
Valg je offline   Reply With Quote