Citiraj:
Autor McG
Kad budeš imal vremena fino složi čiste Windowse, bez trunke codec-pack sranja i divljih (BSplayer i društvo) playera. Pa onda lako prek MPC ili KMplayera (pošto prek npr. VLCa i sl. nema šanse da to složiš jer on ima svoj skup integriranih codeca) podesiš prema vodičima s ove teme da ti kartica preuzima na sebe 720p i 1080p za kojeg si siguran da je pripremljen (DXVA) i skodiran kak spada. Ako radi ljudima s integriranim HD 3200/3300 i raznim verzijama GeForce 8 serije, nema razloga da i kod tebe ne proradi s HD 3850.
|
Ma nema ni sad previše codeca, iman MPC i KMP, te u pozadini PowerDVD8 i CoreAVC Pro + ac3 i ffdshow od prije. I to je mislim to. Al ok, windows ima sigurno godinu dana, pa prepisujem to tome, odnosno svom smeću koje se u međuvremenu nakupilo, bilo je tu i Bsplayera i sl. pizdarija, eksperimentiranaj s tv karticama, ovim, onim, koji su vjerovatno unatoč potpunoj deinstalaciji i čišćenju ostavili svoje "korjenje" po sistemu...
A novi windows, testiranja, zajebancije...eh, nije mi ovo toliki problem, da bi se s tim igra, ionako mi je pun k novih windowsa pošto sam ih u zadnjih 60 dana digao bar 20 komada, ne sebi naravno. Većina filmova ionako izađe na 720p prije nego na 1080 pa i nije da se zamaram previše, samo me, eto, nervira, pošto već iman tu nesritnu 3850
Uglavnon fala na.....savjetima, jel