Citiraj:
Autor McG
Ako si nabavil kakav sfušano skodirani .mkv, onda nema te sile, codeca i playera koji bude natjeral karticu da ti preuzme to na sebe.
S druge strane konfiguracija ti je i više nego dostatna za fludino gledanje bilo kojeg HDa, osim ako nemaš mali milijun codeca za sve živo i neživo, pa se kolje sve odreda. 
|
A znaš i sam kakve iman, neću pisat da ne poberen ban

I jasno mi je da pola tih ne radi, ali ostala polovica meni isto ne radi, iako ekipi okolo radi nekih 50% sigurno. U mene je taj postotak 5%
A konfiguracije je ok, al...neznan. Čak i nema toliko codeca...instalacije je doduše prastara, al sve štima. Bili su tu ffdshow i ac3 filter, posli san doda ovih par za HD ali bez previše eksperimentiranja, tako da sumnjam da je zagušeno... Al opet, nešto ne štima, to mi je jasno, jel. Zato i kažem da je očito da san ja retardiran
720 ide ok, 1080i tako-tako, 1080p je negledljiv, tj. je on gledljiv, al mene osobno previše iritira. Naravno sve to se podrazumjeva za nekakvu standardnu kvalitetu, one uber-nabildane video materijale kao šta je ovdje bio onaj Samsungov test klip ne mogu normalno vrtit bio 720, 1080 ili 5652