Citiraj:
Autor mrVivi
evo ekipa sve mi stiglo osim MBO još nju čekam navodno sutra dolazi imam jedno pitanjce naime malo sam čaprko po ovim paketima koji su stigli i malo su mi nejasni ovi PCI-E kablovi za grafu zapravo nisu mi nejasni nego ih ja nisam vidio u ovaj izvedbi pa reko bolje pitat neg "ubost" pogrešno uzeo sam Corsair HX620 i sad koliko sam ja skužio ovi PCI-E kablovi šta dolaze uz napajanje su 6 pinski i 8 pinski tj. bodeš samo šest u šest pinski konektor a u 8 pinski bodeš tih šest plus ona dodatna dva. Evo kažem glupost ali radije pitam nego zajebem svoju X2icu. Evo dolje slika.
http://img357.imageshack.us/img357/3438/p1010028ug2.jpg
|
Ne vidim kaj ima bit nejasno

6pin ide u 6pin konektor a 6+2pin u 8pin PCIe konektor na grafi
btw stvarno se nadam da nisi uzeo onaj Corsair DDR3 C9 jer je smeće, Kingmax sa Elpida čipovima se ponašao puno puno bolje od tog Corsaira
Citiraj:
Autor mrVivi
jesi siguran da če ovo biti ok ja sam isto mislio uzet max 800w napajanje ali su me uvjerili da je to premalo za jednu 4870 X2 a kamoli dvi (iako kad sam ja malo racuno potrosnju svih tih komponenti nije bilo ali eto uspjeli su me uvjerit). Nemoj da ga donesem kući pa da ispane da ga moram mjenjat.
|
ljudi svašta pričaju a nikad u životu nisu probali tak nekaj složit
živo me zanima kaj bi rekli da im dam kvalitetno 430W napajanje da pogoni naklokani C2Q i HD4870X2 ili kvalitetno 680W napajanje za pogonit kvad i dve HD4870X2