Citiraj:
Autor TheBEaST
A .igra kakvu bi vi htjeli nije izasla,
|
hm, far cry 1? bio je taktički shooter, ogromni otvoreni prostori, mogućnost zaobilaženja neprijatelja, prikradanja s leđa. a grafika i dan danas ima šta pokazati. a svima omraženi monsteri su po meni također plus, jer baš oni pridonose atmosferi, i paničnom ispucavanju čitavog arsenala kad te zaskoči is mraka. nije bilo quick savea, a healtha je bilo na kapaljku. fc2 je maksimalno pojednostavljen i ne smije se nazivati nastavkom originala. ne znam koji ga k*** nisu nazvali boiling point 2, kad ova igra to je.
Citiraj:
Autor TheBEaST
Pa naravno, dobro velis...najbolje da su izmedu svake misije stavili 100m razmaka od napucavanja i svega da nema potrebe za vozikanjem 10 min jer je taj svijet Afrike tak maleni, odnosno pristupacan da mores za 15min trcanja doci od jednog do drugog kraja mape...
Zato su i stavili automobile da se moze voziti od misije do misije...
Jos je netko napisao da mu je premalo auta u igri...ajme, pa sta mislis da se u takvim predjelima Afrike ljudi voze sa BMW X5, Mercedesima...to sto je u igri stavljeno je objektivno...u stvarnosti skoro da nema niti toga...
|
kad smo kod realnog prikaza afrike, ja sam očekivao pustinju i savane, ne močvarno područje (ne kažem da ga nema u africi, ali spomen afrike ipak asocira na suhe predjele).