Tema: Far Cry 2
View Single Post
Staro 23.10.2008., 14:23   #442
TheBEaST
Premium
Moj komp

TheBEaST's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
A jeste li ga nakenjali svega i svacega o ovoj igri...uglavnom svi ovi negativni komentari tipa grafika je sranje, igra je linearna i sl. govori o vama da ni sami neznate što hocete od igre...igra kakvu bi vi htjeli nije izasla, niti ce po takvom ikad izaci (a ako ju usporedujete s nekom igrom par godina starom, kakvu pa je onda ona grafiku imala prema Far Cry 2?...sad budete rekli - bolju)...po vama bude svaka igra sranje...

Vec onak vidim kak ce biti pljuvanja po GTA 4 jer bude i to linearno...jer pazi čuda, sam budete se vozili i klali ljudi...u igri nebude mutanata ko u stalkeru i nebudes mogel staviti neonke na auto ko u nfs underground i nebudes mogel ici gledati film u cinestar...ah, to je onda sranje jer je linearno i konzolasko i tko zna sta sve nece reci...

Zato mi je vecina komentara na ovom forumu jedan teski ...skoro da je bolja komedija od one serije KT 2 ili sudnice...

Radije prodajte kompove i dajte pare u dobrotvorne svrhe...jer vam i tak nicemu ne služe (čast iznimkama), osim da se hvalite ko ima većeg...ups, boljeg kompa i vise fps-a...

P.S. Ovo se ne odnosi na one članova foruma koji nemaju izljeve smijeha, odnosno ne pišu tak konstruktivne komentare ko što je knjiga Nives Celzijus (nisam, a niti ju nebum procital, al ak je suditi prema koricama, odnosno autorici...)
TheBEaST je offline   Reply With Quote