Tema: Far Cry 2
View Single Post
Staro 23.10.2008., 11:45   #410
Gjurovski
P.E.B.K.A.C.

Gjurovski's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor VoodooRain Pregled postova
ima ima kako nema samo treba znati napraviti zanimljivu pricu da te to nesto drzi da igras dalje sto nazalost danas izostaje samo frlje grafiku da sto bolje izgleda a prica je tipa nadji lika i ubi nema nikakve mistike preobrata u radlji ili tako nesto ali jos je to sve koliko god jadno bilo daleko za reci da SP nema buducnosti. sto se mene tice grafika netreba u igri biti nista bolja naprimjer kao u codu2 samo napravis zanimljivu radnju i da vidis igraca
Pa prica i je problem, mene je vec na samome pocetku nazicviralo ono vozanje u dzipu 10min...

Ma to je jadni utjecaj konzola, sjecam se kada je prvi Playstation izasao pomeo je i konzole i PC... sto se tice grafickih mogucnosti...
Hebiga jednostavno bi trebali izdavati svake godine novu konzolu kako bi drzali korak sa ostalim platformama i onda se ovo dogada, ne sumnjam u to da bi cak FC2 izgledao bolje od Crysis-a da nisu potpisali da ce izaci igra za konzole i onda ju okriplavili....
A naravno nesmije izgledati puno bolje od konzolaske verzije kako bi se povecao boost prodaje konzola i to je to...
Cisti primjer je Lost Planet smjesno mi je da tako nekakva igra sa quadom stuca na max detaljima 1600x1200 reze a na dualcu je nemoguce igrati zbog niskih FPS-a... LOL kao kupi Xbox ako zelis tu igru normalno odigrati
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12

Gjurovski je offline   Reply With Quote