02.06.2004., 20:47
|
|
doktor, trekkie, amd-ovac
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
Originally posted by Horza
ma ne znam jel bash sama pustila u opticaj... posebno kad znamo da je prije tjedan dana objavila da se udaje. nije joj još publicitet toliko pao. ali ovi bijedni tovarski/primitivni/konzervativni pokušaji obrane nekakve svoje časti ... nevjerovatno.
već godinama isfurava drolja styling, kao merlinka, kao ono... kara se 200 na sat i to sve, a sad kad je film došao ona pokreće križarsko-moralno-kršćanske ratove kojima želi obraniti nekakvu svoju čast... mislim da bi bilo bolje da je samo izašla u novine s pričom tipa "da, pa šta onda? ja pušim i dečko mi liže. 21. stoljeće je ljudi... ja sam sex bomba i radim kaj mi paše. boli me neka stvar kaj će netko reći"
time bi vjerovatno postigla ogroman uspjeh kod klinaca koji su joj ionako većina publike. prodala bi 10x više albuma nego ovako, a kolko bi tek gaži dobila...
uglavnom, mislim da je krivo postupila, a danas sam u prolazu bacio oko na TV i vidio Nobila kak priča o tome kak će napast Index.hr
mislim ono... WTF ?!?!?!?!?!?!
kaj je ekipa trebala pričekat da kromanjonci s HRT dosurfaju do toga pa onda objaviti, tak da se eventualna hajka obruši na HRT, koji je BTW pod državnom upravom ???
mislim ono... baš je Beren jučer na kafi rekao da je Index mala firmica... koliko je to točno saznat ćemo uskoro. samo se nadam da se neće ponovit sranje koje je bilo s Radiom 101.
|
Malo im je kasno, video je već posvuda na netu.Svaki iole malo napredniji korisnik će ga naći ako želi.
|
|
|