Tema: Far Cry 2
View Single Post
Staro 23.10.2008., 11:30   #407
Gjurovski
P.E.B.K.A.C.

Gjurovski's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor žile Pregled postova
Kakav je bio hype vezan uz CoD4 prije nego je izašao,nisam nešto bio u toku?
A valjda jer su ljudi od njega očekivali samo ludu igrivost u SP i kvalitetan i brz multyplayer-što su,budimo iskreni,i dobili,a povrh svega bio je upakovan u primamljivu grafičku prezentaciju,koja je svima radila dobro.To je bio DX9,svima je letio,bio je ispeglan,i to što je bio DX9 i što nisi mogao skršiti svako objekt pred sobom,nitko igri nije uzeo za zlo.Uz to,auti su tamo kozmetički uradak,stoje tamo tek utoliko da ulice ne bi zjapile prazne,jer ti u auto ne možeš sjest i vozit ga,ko što možeš u Crysisu,gdje bušenje gume i ima efekt jer vozilo odmah staje ako u akciji uspiješ probušit gumu,što ti daje onu sekundu da mu doletiš iza i upucaš kanister s gorivom.Od ove igre su svi očekivali grafiku,kršenje objekata,gorenje savane,blabla,neznam šta je sve već bilo,što su ljudi očekivali,kada bi to sažeo u jednu riječ,to bi bila grafika.Nisu dobili sve što su očekivali,i odmah su počeli tražiti ostale nedostatke.Sve ovo što se navodi tu,pa čak i tu jebenu gumu,mogu oprostit,ali tupav AI se ne oprašta.U Crysisu ako se sjetite,žućo ne trči na tebe,nego trči od tebe,pa će te probat flushat s granatom-dvije,a ako ga ne riješiš u nekom xy vremenskom periodu,pojavit će ti se jedan ili dva s boka-znam,jer sam probavao,dođu i srede te s leđa.
Znači,od svake igre postoji neki segment koji ne smije podbacit.Grafika je ovdje podbacila.U Crysisu nije bila podbacila,ali je bila prezahtjevna.Čak i to što Crysis na nekim mid detaljima izgleda bolje od većine igara,nije važno,jer je 90% ljudi ovdje najveća zamjerka toj igri što ne mogu nafrljit sve na High.CoD4 nije podbacio,on je čak dao i više nego se od njega očekivao.Da možeš u CoD4 bušit gume,i neznam šta sve ne,igra bi bila 20% zahtjevnija,i svi znate da CoD4 tema nebi bila ovo što jest,nego bi bila pljuvačina.
Pa nisam nis mislio samo se nadovezujem na komentare, naravno da nije podbacio nego sam aludirao na to da SinglePayer umire, nema buducnosti na sto ovi komentari (negativni) upucuju, ima i CoD4 mana, samo trajanje SP-a recimo pa recimo destruktivan okolis niti 1% onoga sto FC2 nudi, da nenabrajam dalje...
Ali opet nije dovoljno niti ce biti jer CoD4 ima takav MP da tesko iti jedna igra moze doseci ( mislim na samu popularnost) a ne FC2 koji se bazira na SP samo....
To je bila moja poanta... nema buducnosti u SP-u vise bar ne za FPS...

Mada moram priznati da mi FC ima dosta losije texture nego COD4
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12

Gjurovski je offline   Reply With Quote