Tema: PES 2009
View Single Post
Staro 23.10.2008., 11:05   #483
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor betlmaster Pregled postova
Mene je za to zbunila ona nula gore i cekal sam cijelu prvu sezonu da dobijem tam neke bodove za rasporediti. Kad se nisu pojavili na kraju sezone (spor sam, kaj sad ) konacno krenem prckat po tome i, gle cuda, radi.
Dakle, imas ukupno 12 "bodova" za rasporediti na onih 6 karakteristika, odnosno, po defaultu su ti stavljeni po 2 na svaku. Skines s neke koja ti je manje bitna i stavis na neku drugu, ovisno o tome koju poziciju igras. Dakle, mozes neke skroz smanjit na nulu, a neke druge postavit na svih 6, ili bilo koju kombinaciju izmedju. Ogranicenje ti je "samo" to kaj ih imas ukupno 12 za postaviti. To mozes mijenjat za svaku novu tekmu i tak si prilagoditi kak ti odgovara. To je onaj dio kaj se zazhuti kad ti nakon svake tekme raste postotak na karakteristikama. Onaj dio koji se zacrveni si zasluzil na samoj utakmici, dakle, ako imas vise driblinga, to ti raste, ako vise pucas, onda pucanje, dodajes... kuzish

Nadam se da je pomoglo.
Sad mi je jasno. Ma zbunile me one obavijesti u igri gdje mi napisalo da trebam trenirat kako bi ojačao igrača. Nisam našao treninge, a mislio sam da ću možda tek na kraju sezone dobiti par tih bodova. Glupo mi je što nema treninga kao što je to u ML nego se sve razvija ovisno o utakmicama.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote