Citam sve ovo i ne mogu vjerovati... Ljudi pljuju po igri i usporeduju sa Crysisom... Moram priznati da mi je falo "Cloak" tu i tamo, no navikne se covjek.. Da se vratim na temu, Farcry2 je bas onakva igra kakvu smo vidjeli u trailerima i kakvu smo ocekivali, sve u igri je izbalansirano, AI je dobar,ponekad malo prozuje, no to je normalno (svi mi nekad zujimo

, one finte koje ljudi spominju su savrseno uklopljene u igru i povecavaju ukupni dojam, sve dobije na nekakvoj dinamici...
Najbitinija je atmosfera, osjecaj kada se provlacis kroz gustu sumu,vozis se autom,kada odes u safehouse i odlucis malo odspavati-dobijes izbor vremena (nesto tipa alarm) pa ti se vrijeme pomakne na odabrano vrijeme budjena, sto je odlicno za misije koje zelis obaviti pod okriljem mraka...
Kada je Crysis izasao, dali su mu na GameMasteru od Bug-a relativno nisku ocjenu (za razliku od ostalih koji su ga hvalili na sve strane), zbog cinejnice da misije moras obaviti od na A pa do B i tamo nesto unisti, dakle imali ste mogucnost zaobici sve neprijatelje te samo obaviti glavnu misiju...Bit svega je na kraju bila da se uzivis u radnju i isplaniras napad na npr. malu grupicu ljudi uz cestu-imas za izbor direktni napad, stealth,bomba,namamiti u sumu... To isto ima za izbor Farcry (samo nemate Nanosuit sa klokiranjem nego noc

Budite svjesni da je UVIJEK sve svedeno na ubij nekog i unisti nesto, posto je to ipak FPS...
Sto se tice grafike neam pojma sto svi kenjaju opet, kao bolje,losije,pfff,navikli se svi da se drvo raspada na 16 dijelova a ne 2 ili 3 dijela... Grafika je opet optimizirana, sve je na mjestu, ugodaj je savrsen, a sve daljnje slijedi u simbiozi sa ugodajem...
Toliko bi toga htjeo napisati ali tko ce citati malu bibliju

Eto glavna zamisao je da ljudi kenjaju o igri uzimajuci kao ogranicavajuce faktore grafku u usporedbi sa Crysis, monotonost misija koje su uvijek svedene na isto u bilo kojoj(opet-FPS tipicno...).. I dajte konacnu odluku kada predjete igru u cijelosti, ja sa do sada odigrao privh par misija i opcentii dojam je 7.8/10...
Vidim ja bit ce