Ovi komentari nezadovoljstva je cisti dokaz da SinglePlayerFPS umire

Jer niti na CoD4 u SP-u nemres probusiti gumu na autu... ali zasto to nitko nije napomenuo?
Uglavnom odvojio sam i neko kratko vrijeme igrajuci jucer FC2 i tocno je sto sam ocekivao sto se tice vizualne prezentacije...
O igrivosti nemogu puno reci jer sam odigrao tek dvije tri one pocetne polumisijice za uhodavanje, mada nemogu da nenapomenem da zolja radi prekrasne promjene u krajoliku (prasinetina, lische, zibanje niskog i visokog raslinja) i drvenim radevinama...
Nije mi jasno kakvi su komentari o nepadanju protivnika nakon 4-5 metaka ispaljenih... nije da valjda svi kao na CoD4 TDM trcite oko njih na udaljenosti od 5-6 metara i nepustate lijevi klik misa?
Meni uredno padaju nakon 3-4 nekada 5 metaka..
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12