Tema: Far Cry 2
View Single Post
Staro 23.10.2008., 09:53   #389
žile
Banned

žile's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Šta mi to ovdje jutros imamo?Kada sam se probudio u nevjerici sam trljao oči da još nešto ne sanjam.Lijepo ja kažem sinoć:
Citiraj:
Autor žile Pregled postova
Aha,kao pulen nekog grafičko fizičkog napretka,i ne možeš probušit gumu?Pomiješano s komentarom glupog AI-ja,što sam pročitao odozgor,i onda povrh svega nebulozne ocjene tipa 95/100 ili 100/100
Ajmo sad,realno,objektivno,ako ste to u stanju-da je crysis bio optimiziran,i da ste se mogli uživljavat u to kako vam na 9600GT ide u 50fps,jel bi bio bolja igra?
Znači svi ste se nahajpali trailerima i tobožnjom optimizacijom igre,da bi se na kraju ispostavilo kako Crysis zbilja je bolja igra
Eh,volio bi reć da mi nije drago,ali toplo mi je zbog toga pun kurac oko srca,jer je meni Crysis bio dobar,a vidim da ovdje ima nadrih igrača kojima grafika i optimizacija,po mogućnosti tobožnja,kao ovdje,odmah dižu igru na 90/100.Da se razumijemo,i ja volim zaigrat da svim detaljima popaljenim,ali da će smeće igra biti bolja od dobre igre jer smeće igra radi bolje-neće.
Iako,to je i za mene malo šok,obje igre su imale dobru startnu poziciju,Crytek je napravio prvi FarCry,a ono što je imalo logo Ubisofta na sebi se gotovo uvijek dalo odigrat s guštom.Šta se sjebalo,pojma nemam.Vjerojatno to što se igra radila i za konzole.A Crysis je sjebao EA.
E da,za kraj moram još dva kvota stavit:
Citiraj:
Autor jurbAs Pregled postova
ocijena 10/10 od mene
Citiraj:
Autor xGAME Pregled postova
sve u svemu 9.5/10 (za sada)

Volio bi da sam bio linčevan sinoć kada sam malo pljucnuo po igri,jer onda bi jutros bio mesija
žile je offline   Reply With Quote