nakon malo duzeg igranja hmm igrao sam merceneris 2 ako je netko igrao rekli su da je igra sranje ja preso iz ciste dosade jer trenutno na cijelom trzistu nema 2 postene igre koje bi napravile wow efekt bar ne kod mene. Far cry 2 je okey grafika mu je okey sa obzirom da se porta i na konzole. Po pitanju same igre hmm nisam igrao puno nemam vremena pa cu igri dat sansu. Po pitanju AI sam skonto da je malo budalast igram na normal tako da nije lose. Jel itko probao hardcore ili insane?
Ja se dam okladit da ce me i svetinja od FPS.a razocarat tj COD5 zasto? Single player ce trajat 3.5h i gotovo tj to ti je vise kao neki tutorial za multplayer. I WWII po 101put isusee kako su dosadni!!
Da se dotaknem crysisa hmm igra je 2x vise dinamicnija i sve ali NEVOLIM ALIENE kao ni to sto sam se nabrijo ko budala i eto ti creditsa... graficki igra izgleda bolje od far cry 2 i zanimljivija je radi odjela. crysis je isto tako uzasnoo linearan... Vidjet cu dalje dok ne prodem Far cry 2 necu djelit komentare za cijelu igru jer nemos bas puno zakljucit iz 1h igranja. trebas sacekat malo.