Tema: PES 2009
View Single Post
Staro 23.10.2008., 08:35   #480
betlmaster
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Ako igra tko become legend, gdje se pobogu dobivaju bodovi koji se mogu koristiti u "strenghten" opciji??
Mene je za to zbunila ona nula gore i cekal sam cijelu prvu sezonu da dobijem tam neke bodove za rasporediti. Kad se nisu pojavili na kraju sezone (spor sam, kaj sad ) konacno krenem prckat po tome i, gle cuda, radi.
Dakle, imas ukupno 12 "bodova" za rasporediti na onih 6 karakteristika, odnosno, po defaultu su ti stavljeni po 2 na svaku. Skines s neke koja ti je manje bitna i stavis na neku drugu, ovisno o tome koju poziciju igras. Dakle, mozes neke skroz smanjit na nulu, a neke druge postavit na svih 6, ili bilo koju kombinaciju izmedju. Ogranicenje ti je "samo" to kaj ih imas ukupno 12 za postaviti. To mozes mijenjat za svaku novu tekmu i tak si prilagoditi kak ti odgovara. To je onaj dio kaj se zazhuti kad ti nakon svake tekme raste postotak na karakteristikama. Onaj dio koji se zacrveni si zasluzil na samoj utakmici, dakle, ako imas vise driblinga, to ti raste, ako vise pucas, onda pucanje, dodajes... kuzish

Nadam se da je pomoglo.