Eto, igra ne valja.
Imam osjecaj da je sporija od originala. Zivciraju me sitnice, koje me sve vise smetaju kod svih novih igara. Kada se dizem od stola, zelim se dignuti, a ne da gledam prvo jednu ruku pa drugu kako se odguruje od stola, pa se ja izvijam jer se toboze tako svi dizu, pa tek onda mogu normalno stat.
Zelim nogom gurnut/razbit vrata kad ulazim negdje, a ne rukom ih otvarat 5 sekundi jer je to kao, realno.
Zelim da mi pada health kad imam malariju, a ne da mi je po rubovima ekrana sve zuto jer kao, simulira stvarni osjecaj bolesti, jer ne vidim ku***...
Ne zelim skupljat nikakave aktovke po sumi s dijamantima kako bi se mogao napucavati bazukama jer je kao realno ne imati sva oruzja dostupna (dok su aktovke s dijamantima svaka 3 metra u sumi totalno realna).
I za kraj, ne zelim ovako "realne" pucacine koje mi samo stvaraju nervozu jer imam jos posla u zivotu osim igranja. Zelim puno dobre akcije, malo price i lutanja, osjecaj uronjenosti. Ako zelim pricu i razgovor, icu cu igrati mass effect ili Baldur's gate 2, gdje je prica i tema visestruko bolja od Far Crya.
Eto, subjektivno, ofkors.