Tema: Far Cry 2
View Single Post
Staro 23.10.2008., 07:59   #375
Botlorn
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2006
Eto, igra ne valja.
Imam osjecaj da je sporija od originala. Zivciraju me sitnice, koje me sve vise smetaju kod svih novih igara. Kada se dizem od stola, zelim se dignuti, a ne da gledam prvo jednu ruku pa drugu kako se odguruje od stola, pa se ja izvijam jer se toboze tako svi dizu, pa tek onda mogu normalno stat.

Zelim nogom gurnut/razbit vrata kad ulazim negdje, a ne rukom ih otvarat 5 sekundi jer je to kao, realno.

Zelim da mi pada health kad imam malariju, a ne da mi je po rubovima ekrana sve zuto jer kao, simulira stvarni osjecaj bolesti, jer ne vidim ku***...

Ne zelim skupljat nikakave aktovke po sumi s dijamantima kako bi se mogao napucavati bazukama jer je kao realno ne imati sva oruzja dostupna (dok su aktovke s dijamantima svaka 3 metra u sumi totalno realna).

I za kraj, ne zelim ovako "realne" pucacine koje mi samo stvaraju nervozu jer imam jos posla u zivotu osim igranja. Zelim puno dobre akcije, malo price i lutanja, osjecaj uronjenosti. Ako zelim pricu i razgovor, icu cu igrati mass effect ili Baldur's gate 2, gdje je prica i tema visestruko bolja od Far Crya.
Eto, subjektivno, ofkors.