Citiraj:
Autor PhnX
kad pomislim da sam dnevno dva put pogledal u "trgovinu" dali je dosla,muka mi je...
ne vidim nist dobro osim vatre...
novi sof je remek dijelo prema ovom...
dali je to "konzolitis"? mislim,igra ko da je delana za retarde..
idem corit razocaran..bolje da sam se napil do kraja...
|
Bogami stari....jesi li ti gledo one trailere reci mi je li se ja dobro sjećam oni su rekli da cije karta se može zapalit od jednog požara. JA uredno bacam koktele okolo i zapalim sve da bi se brzo sve i ugasilo. Tako da ni vatra nije nešto.
A uostalom samo pucanje je dosta loše. I previše metaka po čovjeku da umre.
I fizike baš i nema previše. Tipa stabla imaju po nekoliko predefiniranih položaja kako se mogu savit. Nisu realna ko u crysisu ni blizu 
Sve u svemu prvi dojam dok sam bio pod utjecajem trailera i konto da je dosta toga moguće ......sad je sranje da oprostite na rječniku,
A oružja tek koja treba otključavat. Jebote u far cryu traži aktovku sa dijamantima razbacanu po karti alo e ?
wtf. Tri oružja u igri pa ti otključavaj jedno po jedno ma daj molim te ono.....
Ovo je poboljšani boiling point ne far cry 2. OSim ako ne postoji stvarno i verzija od 12 gb LOL