BTW. Onaj deda sa bradom izgleda kao iz prvog Duke Nukem Forever screenshota. :P
Citiraj:
Autor Spoljarik
Na pocetku sam bio veoma skeptican kak bu ovo zavrsilo, no gameplayi su me uvjerili u drugu no moram reci da bih opet rade da je ovu igricu radi BIS nego Betzeda
|
Hehe, da. Super je grafika. Samo neznam u sto te uvjerio gameplay. U neki CoD u fallout svijetu, jeftine dijaloge ili nes peto
Citiraj:
Autor EvilM@ster
Na ovim filmovima se moze vidjeti kakva je igra i sto vas tamo ocekuje... Ja necu usporedivati treci dio sa prva dva nastavka jer to nema smisla, fallout je legenda i takvih igri ima samo nekoliko u povjesti PC gaminga, ali ako se ova igra gleda kao nesto novo onda mogu reci da ce mi pruziti sate i sate zabave a to je najbitnije
|
Zar nije licemjerno govoriti "ako se gleda kao nesto novo". Postoji fallout. Sto znaci da ako nesto nije fallout, ako je nesto suprotno svemu sto je fallout bio. Pa kako to moze biti fallout?
Bilo bi mi drago kad bi netko napravio topic. "Bethesda Fallout 3" ili jednostavno "Bethesda Fallout", pa da se svi ovi new age klinci sa ADSom (attention deficit disorder) raduju
Ovo mi je sada isto kao zvati Microsoft tipkovnicom neku logitechovu, samo zato jer ima windows tipke na sebi :P