Citiraj:
Autor zlikovski
MSI P45 ploču ti je kolega prodavao na forumu za smiješnu cijenu, da bi na kraju odustao od prodajej jer nije bilo niti jednog interesenta 
|
Prodavao je Neo verziju tj okljaštenu verziju ploče
vjeruj mi razlika je između Neo i Platinuma (a probo sam ih sve tri Neo/Platinum/Diamond)
Citiraj:
Autor zlikovski
ali u moju kantu MSI ne ulazi. Eto Wolwi sad prodaj Abiticu i prebaci se na MSI P45 
|
Na P45 ću preći kada će izać OSX 10.5.6 koji bi navodno trebao potpuno podržavat P45 + ICH10R
Prešo bi evo sada jer mi je ove Abitice već puna neka stvar
Citiraj:
Autor zlikovski
Znam da HG ima Biostar, ima ih i H2 shop u mojem kvartu. T-Power serija Biostara je sada dosta popularna vani, ali nemam dojam da je baš popularna kod nas. Jel je ima još netko osim Razera? 
|
Zato kaj svi kupuju điđabajt i azuz
Citiraj:
Autor zlikovski
A kaj se tiče FBDIMMa (da na to sam mislio  ) serverska memorija ili za entuzijaste (Skulltrail). Skuplja je od ddr2 rama i kao takva nezanimljiva prosječnom hrvatskom gejmeru. 2gb=1000kn
Ak nekog zanima:
http://en.wikipedia.org/wiki/Fully_Buffered_DIMM
|
čuj to kaj je nezanimljiva prosječnom HR Geymeru nema apsolutno nikakve veze sa izjavom kako je ta memorija (ne)rasprostranjena
A RAM sa ECC podrškom ima i svoju cijenu, pogledaj koliko košta običan DIMM DDR2 sa ECC podrškom