View Single Post
Staro 22.10.2008., 19:53   #2
Gilbert5
Agent 0
Moj komp

Gilbert5's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Testiranja su večinom izvođena u 3 rezolucije:
  • 1280*1024
  • 1680*1050
  • 1920*1200

Krenimo nekim redom. Prvo sintetika, najnebitnija stavka ovog reviewa, ali pošto nas ima svakakvih...

3Dmark06 – Defaultne postavke.

Nažalost, HD4850 toxic nije izdržala torturu 3dmarka, zbog čega je to tako, nisam stigao dokučiti zasada. Rezultati su podjednaki, pobjednika nema.

Lightsmark 2007

Ovaj test daje prednost 8800GT kartici (OpenGL), ali realno gledajući nema nikakve koristi od ovog testa.

I to je bilo to od sintetičkih testova. Sada prelazimo na prave stvari, a to su igre.

Call of Duty 4

Postavke su bile maximalne, uz 4x AA i 0x AN. Isti nivo sam prelazio na isti način, test je trajao 60 sekundi.

Razlika u konačnici, nevisno o rezoluciji je minimalna. Za primjetiti su vrlo niske brojke minimalnog framerate-a kod viših rezolucija u slučaju HD4850 kartice. Ovo je možda softverska greška, ali ipak vrijedi zabilježiti.

S.T.A.L.K.E.R. – Clear Sky

Korištene su medium postavke. (Objects Dynamic Lighting)

U ovom slučaju, prednost ide HD4850. Snažnija pri većim rezolucijama. Ipak, za napisati je da ATI je imao problema sa prikazivanjem određenih dijelova mape....odnosno ne prikazivanjem. Neću reci da varaju, ali budemo vidjeli još o tome s vremenom.

Tom Clansy's Rainbow Six – Vegas 2

Moja najdraža igra. Postavke na High, AA na 2x.

Komentar nepotreban.

Mass Effect

Postavke na Max, testirao sam samo na 1920*1200 rezi, ponajviše zbog nedostatka vremena.

Dirt

Postavke na max.

Zadnje izmijenjeno od: Gilbert5. 22.10.2008. u 20:04.
Gilbert5 je offline   Reply With Quote