sorry na postanju dva posta zaredom ali stvarno trebam pomoć u ovome, dakle, prešao sam sa power cineme na dvbdream i radi odlično što se tiče kvalitete slike, razlika je nebo i zemlja, međutim imam problema sa programima, uhvatio mi je signal od kanal-a, pop tv, slo1,2 i 3 ali nemogu niti jedan od tih kanala gledati, imam zvuk ali video nula bodova.
eh sad, za svaki program mi piše koji codeci se koriste dok gledam taj program, a problem je što odašiljači pro plus i rtv slovenija koriste h264 video codec koji ja izgleda nikako nemogu instalirati pa mi zato video niti ne radi.
e sad, trebam vašu pomoć, dali igdje ima taj codec besplatno za skinuti ili se on zbog nečega plaća?
probao sam instalirati k-lite mega codec pack, pa sam ga skinuo i instalirao xp-codec pack međutim ili oni nemaju u sebi integriran taj codec ili zbog nečega ovaj program ne podržava taj codec, uglavnom, čim treba koristit h264 ja nemam videa.
aj please nekako pomozite, eh da, nemojte mi govorit da skinem dvbviewer jer ga nemogu naći nigdje u besplatnoj verziji, media portal isto tako ne pali, jer zahtjeva nekakve validacije media playera i neznam ni ja šta, a neda mi se sa time zezat, dakle treba mi samo pomoć kako da osposobim dvbdream da mi prikazuje programe koji daju sliku preko H264 codeca.
Thnx ljudi