Citiraj:
Autor Dancho
dell 2007wfp (A04),sad sam izvrtio CheckeMon test->Solid Colors,sve izgleda OK bez mrlja...
|
Dancho hvala na dobroj volji i dojavi
Citiraj:
Autor gnomisa
tako je to kod LCD-a....ali POSEBNO kod Della..."nikad neznaš što ćeš dobiti u omotu od čokolade"....reklamiraj...znam, i meni je već sad muka koje ćeš natezanje imati tamo...
|
No, no Gnomisa
Naj odma crnjake dozivati. Moji dojmovi sa Dell-om i Kodeksom su zbilja bili korektni do sada. Ni prvi ni zadnji proizvod nabavljen tamo i zbilja nisam imao do sada nikakvih problema.
Razgovarao sa servisom. Predocio slikopisno problematiku i javljaju mi kad ga trebam donjeti. Sve za sad kako treba biti.
Jos nesto, ova diskoloracija sjena se NE POJAVLJUJE kad je monitor istom upaljen! To sam shvatio jutros kad sam ga ladnog rano upalio.
Upravo dok ovo pisem, doletio mi je odgovor i evo citiram :
Poštovani
Pregledom priloženih fotografija, utvrđeno je da postoji nedostatak na monitoru.
Kako bi vam izašli u susret, molim vas da nam dostavite serijski broj monitora, kako bi mogli naručiti novi monitor iz Dell-a, te će mo vas po dolasku zamjenskog monitora obavijestiti da donesete monitor na zamjenu.
Za dodatne informacije, stojim vam na raspolaganju
Srdačan pozdrav
Moram priznati da nisam pratio nasljednika 2007 i jedino se nadam da ce iz prve biti IPS. Pricam u slucaju da ne posalju WFP2007 vec nasljednika. Mene bi vise veselilo da dobijem ponovo istog RT803.