Tema: PES 2009
View Single Post
Staro 22.10.2008., 12:54   #464
Gjurovski
P.E.B.K.A.C.

Gjurovski's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Ja jucer potrosio cijelo popodne na net-u igrajuci, nema vise ispadanja obrambenih igraca kada protivnik naglo krene u kontru pa zakasnis stisnes x i obrambeni zapliva, takoder nepamti vise ako slucajno dva puta stisnes x, proigravanja po podu i ne prolaze bas cesto kao na 2008 bar ne naduzim udaljenostima...
Uglavnom zamjerki nekih nemam, osim na online mod koji je blazeno receno katastrofa...
Proveo sam skoro dva sata na nekom njemackom serveru kreirajuci preko 50 soba ali ma kakvi sa nekim iz moje okoline je bilo nemoguce odigrati tekmu...
Kompic uleti u sobi i odma ga izbaci nekakav error pa ja pokusam uci u njegovu sobu pa se meni javlja greska, probali sa pass-ovima i bez njih, ma kakvi...
Cak smo i u solo diviziju usli i quick match sa istim postavkama ma kakvi svakoga prespojio na neku drugu diviziju....
Jel postoji kakav drugi nacin??
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12

Zadnje izmijenjeno od: Gjurovski. 22.10.2008. u 13:58.
Gjurovski je offline   Reply With Quote