Tema: PES 2009
View Single Post
Staro 22.10.2008., 10:15   #462
e-one
Civic (ab)user
Moj komp

e-one's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Citiraj:
evo usporedbe mojih master liga:
pes 06 cca 140-170 zabijenih golova po sezoni , 5-8 primljenih
pes 08 cca 220-240 zabijenih golova po sezoni , 35-40 primljenih
pes 09 ne želim ni saznati. igra nit je simulacija , nit uživam igrajuči več psujem

ove brojke pokazuju da se gameplay drastično izmjenio i da je napadačima dano previše prednosti. da ne mislite da imam bilježnicu sa statistikama brojke pamtim samo zato jer sam odigrao puno puno sezona

uff kod mene je situacija potpuno obrnuta.... u 06 sam trpao ko manijak.....slobodnjaci s 18-25m na 5 udaraca 4 gola. rijetke su bile tekme di nije bilo bar 3-4 gola s moje strane.U 08 to se smanjilo na možda 2-3 gola po tekmi. Za 09 još nemam neki utisak jer nisam stigao odigrati dovoljno utakmica da bi mi sjeo kako treba. Btw zašto se žališ na odbijanje lopte od golmana.....pa realno je kad mu rokneš bombu da boksa tj. izbija loptu, a ne da mi ko robot ćopi sve kaj mu ide blizu ruku. U 08 je golman odbijao više manje sve, al u 09 kolko sam stigao primjetit slabije udarce u većini sličajeva lovi.

P.S. 2 all - da li ste primjetili da je dobar dio igrača napravljen jako trljavo. mislim da će neki pošteni OF napravit popriličan pomak u igri. Ne mislim da igrači trebaju imat sve karakteristike na 99, al mi je jadno da mi cijeli Arsenal izgleda ko Dinamo.

Zadnje izmijenjeno od: e-one. 23.10.2008. u 13:03.
e-one je offline   Reply With Quote