View Single Post
Staro 02.06.2004., 15:08   #11
tin.
Premium

tin.'s Avatar

Datum registracije: Dec 2003
Citiraj:
Originally posted by markich
pa odma snimam u xvid, koji isto ima ekstenziju avi, hmh, tak da velicina, tj. fileovi nisu problem jedino ako je ntfs brzi?

dogada se da kada stisnem Ccapture pocetak mi na sekundu - dve se smrzne a zvuk snima normalno pa tu dode do kasnjenja od 1-2sek (kakokada). u pocetku, stvar je u tome sto na 45minuta videa kasnjenje bude i do 20sek!
a lock video to audio mi ne pomaze, probao...

kaj se tice vduba i capturea program mi je stvarno super sto se tice opcija, i nekuzim kak moze bit sporedna opcija kad je jedan od programa koji ima najvise opcija za capture!
Je...pa kak i veli Costa. Ima opcija cudo jedno, ali nedaj boze da samo fulas jedan broj ili tocku ! ja ga osobno ne koristim, istina, probal jesam...probaj nekaj jednostavnije s fiksnim vrijednostima. kaj se tice zvuka nije bed...nek kasni...vjerojatno virtual dub ima funkciju trimanja slike i zvuka posebno...sliku snimis kao jedan fajl a i zvuk snimis kao poseban fajl...onda ta dva fajla miksas po zelji....- probaj obraditi u Sonic Scenaristu.on to jako dobro radi,a kak mi se cini to moze i neki od Pinnaclovih i Uleadovih programa...(DVD Workshop ti moze cak staviti i tri audio staze neovisne jedna o drugoj)...pa se mozes s njima igrati po zelji. a da ti se mozda ne rusi zbog XVID codeca ? probaj s nekim drugim pa pogledaj kaj se zbiva
tin. je offline   Reply With Quote