View Single Post
Staro 02.06.2004., 13:24   #7
tin.
Premium

tin.'s Avatar

Datum registracije: Dec 2003
Citiraj:
Originally posted by markich
snimam na FAT32, u 98ici, jer u XP su mi losi driver...
zasto? eto zato jer imam 3DEMONovu karticu PV951 i zvuk mi kasni uzasno i nejednoliko, i losija mi je slika puno, i driveri nisu original vec neki third party driveri(nesluzbeni) jer ova je firma kupljena i novih drivera nema, nit sluzbenih za XP---

dok npr. u virtual dubu zvuk kasni, dok snimam sa powerVCRII ili nekim drugim u dvd , mpeg onda sve radi super i zvuk i sve.. a nemrem vjerovat da je virtual dub los za XP, tj moji driveri losi za snimanje u avi,
btw. kad snimam u avi, zvuk ide bez kompresije, tj. u pcm i opet kasni...

uglavnom 98 mi je nekaj puno bolja za moj tuner, neznam, ak ima ko bolje drivere za xp za ovu karticu nek se javi, pliz (cisto sumnjam...)

Na FAT zaboravi snimanje u avi formatu. FAT dozvoljava samo 4 Gb fajlove a to ti je oko 4 - 5 minuta avi fajla.prijedji na NTFS inace ti nikakvi driveri ne pomazu.osim ako trebas snimiti neku sitnicu od minutu dvije u avi-ju.
za snimanje u virtual dub-u moras se baviti magijom...dobar kao alat za obradu video materijala a katastrofalno los za capturing, a to mu je ionak sporedna, by the way, funkcija.
tin. je offline   Reply With Quote