02.06.2004., 13:24
|
|
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Citiraj:
Originally posted by markich
snimam na FAT32, u 98ici, jer u XP su mi losi driver...
zasto? eto zato jer imam 3DEMONovu karticu PV951 i zvuk mi kasni uzasno i nejednoliko, i losija mi je slika puno, i driveri nisu original vec neki third party driveri(nesluzbeni) jer ova je firma kupljena i novih drivera nema, nit sluzbenih za XP---
dok npr. u virtual dubu zvuk kasni, dok snimam sa powerVCRII ili nekim drugim u dvd , mpeg onda sve radi super i zvuk i sve.. a nemrem vjerovat da je virtual dub los za XP, tj moji driveri losi za snimanje u avi,
btw. kad snimam u avi, zvuk ide bez kompresije, tj. u pcm i opet kasni...
uglavnom 98 mi je nekaj puno bolja za moj tuner, neznam, ak ima ko bolje drivere za xp za ovu karticu nek se javi, pliz (cisto sumnjam...)
|
Na FAT zaboravi snimanje u avi formatu. FAT dozvoljava samo 4 Gb fajlove a to ti je oko 4 - 5 minuta avi fajla.prijedji na NTFS inace ti nikakvi driveri ne pomazu.osim ako trebas snimiti neku sitnicu od minutu dvije u avi-ju.
za snimanje u virtual dub-u moras se baviti magijom...dobar kao alat za obradu video materijala a katastrofalno los za capturing, a to mu je ionak sporedna, by the way, funkcija.
|
|
|