No i sa DVBViewerom imam problema, tamo mogu gledati i HD ali stvar je da kad pozelim bilo sta snimat nakon 10-15sec se sruši.
Tako da vas molim ako imate bilo kakvo rješenje za bilo koji problem da mi pomognete  -->
Ljudi ajde pomozite molim vas, kupio sam jucer U7000 i procitao cijelu temu ali i dalje problemi. Za sad mi se PowerCinema 5 pokazao kao najstabilnije rjesenje, ali nema H.264 podrsku. Pa ako netko zna kako u PowerCinema ubacit h.264 da mogu gledat HD. A citao sam da verzija 5.1 ima ugrađen taj h.264, pa ako netko ima tu verziju  A sto se tice media portala, uopce mi ne prepozna karticu, u onome Configuration pod television mi ima Tv Client, TV Post Processing i Teletext  A pokusao sam i modificirat CaptureCardDefinitions.xml tako da ostavim samo svoju karticu ali i dalje nista
No i sa DVBViewerom imam problema, tamo mogu gledati i HD ali stvar je da kad pozelim bilo sta snimat nakon 10-15sec se sruši.
Tako da vas molim ako imate bilo kakvo rješenje za bilo koji problem da mi pomognete