View Single Post
Staro 21.10.2008., 12:05   #419
leteci
Premium
Moj komp

leteci's Avatar

Datum registracije: Oct 2007

HTML:
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<capturecards>

<capturecard commercialname="Gigabyte GT-U7000-RH" capturename="DiBcom BDA Digital Capture (Dev1 Path0)" devid="vid_1044&amp;pid_7001">
    <capabilities tv="true" radio="false" mpeg2="true" mce="false" sw="false" bda="true"></capabilities>
    <tv>
      <interface cat="capture" video="2" audio="3" mpeg2="1" sectionsandtables="5"></interface>
      <filters>
        <filter cat="networkprovider" name="Microsoft DVBT Network Provider" checkdevice="false"></filter>
        <filter cat="tunerdevice" name="DiBcom BDA Digital Tuner (Dev1 Path0)" checkdevice="true"></filter>
        <filter cat="capture" name="DiBcom BDA Digital Capture (Dev1 Path0)" checkdevice="true"></filter>
      </filters>
      <connections>
        <connection sourcefilter="networkprovider" sourcepin="0" sinkfilter="tunerdevice" sinkpin="0"></connection>
        <connection sourcefilter="tunerdevice" sourcepin="0" sinkfilter="capture" sinkpin="0"></connection>
      </connections>
    </tv>
    </capturecard>

</capturecards>

No i sa DVBViewerom imam problema, tamo mogu gledati i HD ali stvar je da kad pozelim bilo sta snimat nakon 10-15sec se sruši.

Tako da vas molim ako imate bilo kakvo rješenje za bilo koji problem da mi pomognete
-->
Ljudi ajde pomozite molim vas, kupio sam jucer U7000 i procitao cijelu temu ali i dalje problemi. Za sad mi se PowerCinema 5 pokazao kao najstabilnije rjesenje, ali nema H.264 podrsku. Pa ako netko zna kako u PowerCinema ubacit h.264 da mogu gledat HD. A citao sam da verzija 5.1 ima ugrađen taj h.264, pa ako netko ima tu verziju A sto se tice media portala, uopce mi ne prepozna karticu, u onome Configuration pod television mi ima Tv Client, TV Post Processing i Teletext A pokusao sam i modificirat CaptureCardDefinitions.xml tako da ostavim samo svoju karticu ali i dalje nista

HTML:
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<capturecards>

<capturecard commercialname="Gigabyte GT-U7000-RH" capturename="DiBcom BDA Digital Capture (Dev1 Path0)" devid="vid_1044&amp;pid_7001">
    <capabilities tv="true" radio="false" mpeg2="true" mce="false" sw="false" bda="true"></capabilities>
    <tv>
      <interface cat="capture" video="2" audio="3" mpeg2="1" sectionsandtables="5"></interface>
      <filters>
        <filter cat="networkprovider" name="Microsoft DVBT Network Provider" checkdevice="false"></filter>
        <filter cat="tunerdevice" name="DiBcom BDA Digital Tuner (Dev1 Path0)" checkdevice="true"></filter>
        <filter cat="capture" name="DiBcom BDA Digital Capture (Dev1 Path0)" checkdevice="true"></filter>
      </filters>
      <connections>
        <connection sourcefilter="networkprovider" sourcepin="0" sinkfilter="tunerdevice" sinkpin="0"></connection>
        <connection sourcefilter="tunerdevice" sourcepin="0" sinkfilter="capture" sinkpin="0"></connection>
      </connections>
    </tv>
    </capturecard>

</capturecards>

No i sa DVBViewerom imam problema, tamo mogu gledati i HD ali stvar je da kad pozelim bilo sta snimat nakon 10-15sec se sruši.

Tako da vas molim ako imate bilo kakvo rješenje za bilo koji problem da mi pomognete