Citiraj:
Autor Gabre
e da, i crysis je prva igra zbog koje mi napajanje crvči  nikad prije ga nisam čuo.. zato sam i pitao da li možda napajanje daje malo struje pa da zbog toga pada framerate.. ?
|
no frx, i meni je blue storm od 500W cvrcao i zujao, nema frame rate s tim nikakve veze, da nemas dovoljno struje komp bi ti se zbrejko
Citiraj:
Autor Lucius
Koje sranje od igre, taman si nabavio malo bolji komp da mogu igrat na high i nakon 2 sata igre skuzio da je katastrofa. Jedino sto me tjera dalje da igram je prica, alieni i te brije. Zanimljivo je da mi steka na high kada ima puno enemy-a i kada je zahtjevniji prostor. Imam 5200 Athlona, 4850 radeonku i 4 gb rama dva na 667 i dva na 1066 ali mi maticna ne podrzava haha pa vjerojatno onda dvije na 800. Uglavnom brijem da bi trebalo raditi bez tog lagga, no mozda se varam. Uglavnom igra nista posebno, nadam se da far cry 2 nece biti takav ili fallout 3.
Mogli su malo vise optimizirat igru, ovako je katastrofa, sta bi ja trebao imat quad, dvije 4870 x2 u crosfire-u i 8 gb memorije, ma zajebi ti to.
|
na xp-u bi ti trebalo bez problema radit na high...
a sto se tice ovog drugog - quad ti tu ne znaci nish, 8gigi memorije takodjer, a crossfire pogotovo...

(treba ti nafureni intel i neka nvidija...ili dvije....ili tri

)