View Single Post
Staro 21.10.2008., 10:29   #8
početnik007
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor MadBoY Pregled postova
početnik007 - na forumu postoji i tipka EDIT koja sluzi upravo zato da ne pises 3 posta zaredom!

I ne znam kakve to dodatne usluge mogu davati kod registracije domene?
Ako ti samo treba domena, onda je svejedno kod koga registriras (pri tome mislim na ove, nazovimo ih ozbiljnije i poznatije hosting providere) i sta me briga gdje su im serveri? Pa ne mora znaciti da cu kod njih hostati cjelu stranicu... samo kupit domenu...

Ad 1. Postoji ta tipka isto kao išto postoji razlog zašto mi s lijeve strane piše 'početnik' P kao početnik na forumu, a ti vidi koliko u tome ima logike.

Ad 2. GOMILA dodatnih i važnih usluga i zar je tako teško prihvatit nečiji savjet u vezi domene a i sam priznaješ da ne znaš o tome ništa. Čak i ako ti treba samo domena, i te kako dobro dođe dobra DNS podrška (MX records)
I NIJE SVEJEDNO ...U 80% slučajeva domaći tzv ' hosting provideri ' će domenu koju ti platiš regitrirati na svoje ime, a jeftinije možeš proći samo ako kod njih uzmeš uz domenu i hosting koji je ionako preskup za dobiveno

Uostalom postoje na hrvatskom webu dobri savjeti o tome pa pogledajte malo na tu temu.

Iz iskustva i gomile bačenih para kad su domene u pitanju: dotarena i/ili regica zbog odnosa cijena/kvaliteta. Dotarena je na engleskom, al je vlasnik firma u Zg, Za regicu nisam čuo da je netko imao problema
početnik007 je offline   Reply With Quote