Citiraj:
Autor MadBoY
početnik007 - na forumu postoji i tipka EDIT koja sluzi upravo zato da ne pises 3 posta zaredom!
I ne znam kakve to dodatne usluge mogu davati kod registracije domene?
Ako ti samo treba domena, onda je svejedno kod koga registriras (pri tome mislim na ove, nazovimo ih ozbiljnije i poznatije hosting providere) i sta me briga gdje su im serveri? Pa ne mora znaciti da cu kod njih hostati cjelu stranicu... samo kupit domenu...
|
Ad 1. Postoji ta tipka isto kao išto postoji razlog zašto mi s lijeve strane piše 'početnik' P kao početnik na forumu, a ti vidi koliko u tome ima logike.
Ad 2. GOMILA dodatnih i važnih usluga i zar je tako teško prihvatit nečiji savjet u vezi domene a i sam priznaješ da ne znaš o tome ništa. Čak i ako ti treba samo domena, i te kako dobro dođe dobra DNS podrška (MX records)
I NIJE SVEJEDNO ...U 80% slučajeva domaći tzv ' hosting provideri ' će domenu koju ti platiš regitrirati na svoje ime, a jeftinije možeš proći samo ako kod njih uzmeš uz domenu i hosting koji je ionako preskup za dobiveno
Uostalom postoje na hrvatskom webu dobri savjeti o tome pa pogledajte malo na tu temu.
Iz iskustva i gomile bačenih para kad su domene u pitanju: dotarena i/ili regica zbog odnosa cijena/kvaliteta. Dotarena je na engleskom, al je vlasnik firma u Zg, Za regicu nisam čuo da je netko imao problema