Citiraj:
Autor tomifish2002
@manki
ne igram turnire zbog obaveza i nisu me nikad privlačili već sam samo pes 08 igrao online na pc-u
@ Thoroughbred B
i tako ja igram pes 08 i pes 09 znači ukupno godinu dana i skužim da iako dobro igram sam full živčan i koliko me igra živcira. pes je jednostavno prestao biti simulacija. više je kao fliper. u pesu 6 sam uživao i baš sam se guštao ali to nikako nemogu reći za pes 08 ili 09
evo usporedbe mojih master liga:
pes 06 cca 140-170 zabijenih golova po sezoni , 5-8 primljenih
pes 08 cca 220-240 zabijenih golova po sezoni , 35-40 primljenih
pes 09 ne želim ni saznati. igra nit je simulacija , nit uživam igrajuči več psujem
ove brojke pokazuju da se gameplay drastično izmjenio i da je napadačima dano previše prednosti. da ne mislite da imam bilježnicu sa statistikama brojke pamtim samo zato jer sam odigrao puno puno sezona
|
nhf, ali igra protiv kompa nije neki izazov bio ni na 6 ni na 2008, nisam josh isprobao na 2009....
ali evo ti moj stat za jednu sezonu na 2008, dodushe nisam zabijao kao ti, ali sasvim solidan rezultat brijem (opaska: niti jedan gol nije bio povratna u 16m)...
Real Madrid 38odigranih 36pobjeda 2nerijeshena 151zabijen 8primljenih
to je u master ligi (koju sam startao sa default timom i nakon 6 sezona ovo mi je bio zadnji rez jer vishe nije bilo smisla igrati ML) koju sam postavio da igraju svi najjachi klubovi na svijetu....
mislim da osim legende niti necu halati protiv kompa, jer mi je to izgubilo drazh....veci je gust halati prek neta ili sa kompicima