Ignorirajuci cijenu npr. za Razer Mako, recimo da kupujes sound za 2800 kn. Za taj novac, ja bi najozbiljnije razmislio o nekakvom 5.1 recieveru i paru dobrih hi-fi stereo zvucnika (bookshelf). Osim sto ce zvucati neusporedivo bolje, vrlo lako kasnije ubodes jos zvucnika i slozis kompletan 5.1 sustav.
Cak, ukoliko ti je prioritet glazba a ne filmovi, neko kvalitetno (cak i rabljeno) stereo pojacalo u kombinaciji sa parom dobrih bookshelf zvucnika ce in the long run zvucat puno bolje nego Mako, o Boseu da ne pricam.
Za primjer uzmi moj sound (u sigu), isto kao i ti sam kupovao nesto malo, mjesta na stolu nije bilo previse al' na kraju su me nagovorili na par malih B&W bookshelfova (koje sam jedva stavio na stol) u kombinaciji sa starim stereo pojacalom... iza toga sam prodao pojacalo i kroz 3-4 godine kupovao ostatak sistema (5.1 pojacalo, kasnije i B&W DM602-rabljene, LCR3-rabljeni). Sad mi naprosto smijesno izgleda opcija kupovanja nekih plasticnih jogurt-sized zvucnika (no hard feelings).