Citiraj:
Autor Igneos79
mozemo mi nagadjati koliko hocemo, no dok ne udjemo u igru i osjetimo stimung, sve je beskorisno....svi smo vikali kakvu igru hocemo, a ako u bethesdi imaju mozga, nesto su morali od toga i usvojiti. Bumo videli...
|
Nazalost ne moramo. Ja sam se tocno bojao da ce zavrsiti kao Oblivion i po svim opisima gameplaya, odnosno njegove dinamika, nacina na koji radi se to potvrdilo. Drugi casopisi imaju iste ili slicne reviewe. Oni oprezniji kazu da je to igra koju ce fanovi obliviona prigrliti i igrati , dok ce ju fallout fanovi vidjeti, mozda odigrati i zaboraviti.
Pogotovo me onaj dio o koncentraciji lijepo iznenadio u reviewu. Koncentracija prosjecnog konzolaskog igraca je manja od 20 minuta. Sto znaci da ne smije proci vise od 20 minuta bez borbe. A svi znamo koliko se provodi vremena u gradovima, pripreme likova, razmjene oruzja i armoura, te jos tu i tamo koji quest koji nije u stilu obliviona (otidji u ovu pecinu (vault) i ubi ova cudovista (undeadove)).
-----
Za kraj. Umro, je umro.
Ili kako je autor ovog reviewa koji sam postao rekao:
"So if you don't mind, I'm going to stop here and have a drink at the café of broken dreams."