View Single Post
Staro 21.10.2008., 04:46   #15
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Taj zakon je sam po sebi toliko smjesan i nelogican i kao takav valjda i moze samo kod nas funkcionirati..

Ne znam jel ste znali da Hrt godisnje od pretplate dobije oko 900 000 000 kn..Da, slovima: devetstotina milijuna kuna +reklame..A za sta? za ovaj bijedni program..
Mislim sve je na nasoj tv bjeda, ali ovu drugu bar ne placamo, placaju ga oglasivaci, a ovog sponzoriramo sa 900 mil kn godisnje.
I tamo na Hrt je ekipa prava mafija, jer tamo se okrene puno previse love da bi sve bilo cisto. I naravno da onda mogu "trosit" novce na kojekakve projekte, a u biti novac ogdje tko zna kud..Tamo nema kontrole, nadzorni odboj je najveca mafija..

A sto se tice ovih lupeza od inkasatora, njih sam treba pustit unutra i onda ih dobro nalemat i pozvat policiju i prijavit neovlasteno prodiranje u dom i tuzit ga..I nece taj vise nikad nikme nasilno ulazit, a sto je najbolje zna da nesmije.

Ima fora da, kao odjavite tv, onda on udje i kaze, aaaa, imate tranzistor koji vrijedi 20 kn i slusate radio (a zakon kaze da je to tv i radio pretplata) i onda vam pokusava prodat pricu, vi mu samo fino taj tranzistor nagurajte u usta..
Inace zako glasi ovako:

Citiraj:
Narušavanje nepovredivosti doma
Članak 122.
(1) Tko neovlašteno prodre u tuđi dom ili zatvoreni ili ograđeni prostor koji pripada tom domu ili se na zahtjev ovlaštene osobe otuda ne udalji,
kaznit će se novčanom kaznom ili kaznom zatvora do jedne godine.
(2) Kaznom iz stavka 1. ovoga članka kaznit će se tko neovlašteno prodre u tuđi poslovni prostor ili se na zahtjev ovlaštene osobe otuda ne udalji.
(3) Ako kazneno djelo iz stavka 1. i 2. ovoga članka počini službena osoba u obavljanju službe ili javne ovlasti,
kaznit će se kaznom zatvora od tri mjeseca do tri godine.
Bilo je vec i na ovom i na svakom forumu rasprave o toj vrsti nameta..I ja svaki put dobije osip po ledjima od ove teme..
Nemogu vam opisat koliko bi volio da mi dodje tu u stan I da pocne srat i filozofirat..S gustom bi sve svoje frustracije izbacio na njemu.. i cimer

Svaki nas zakon priznajem, ali ovaku pljacku nemogu..

Stoga, zamislite se zasto dajete 100€ godisnje i razmislite jer je to bas neophodno da svake godine donirate Hrt? Mislim bolje dati u humanitarne svrhe..
srale7 je offline