View Single Post
Staro 20.10.2008., 19:20   #18
okarm
Premium

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
@okarm

pa ima sa druge strane o kojem se uredaju radi, nekakva njihova sifra, upute kako spojiti itd.......
tak da ima, samo sto nisam uslikao, nego samo ovu stranu sa opisom za garanciju. u svakom slucaju taj komad papira treba imati, barem mislim.
ma to je ve-milov jamstveni list i on dolazi samo ako kupis proizvod koji ve-mil uvozi. Za sve artikle koje oni uzimaju od drugih distributera ces dobiti jamstveni list od tog distributera. npr. uz HP laptop ces dobiti recrom ili msanov jamstveni list, uz philips TV ces dobiti autronicov jamstveni list....

Uz toshibine proizvode ces dobiti asbisov jamstveni list... Radio sam u Asbisu i znam da je i Ve-mil uzimao robu od njih. E sad, ako se disk pokvari ve-mil salje disk u asbis na popravak, ukoliko uz disk ne dodje prilozeni jamstveni list, asbis moze bez pardona takav pokvareni disk vratiti nazad i reci "taj disk nije nas, ako zelite dokazati da je, prilozite nas jamstveni list uz njega..", tada ve-mil moze isto to napravit i sa kupcem i reci mu istu stvar....
okarm je offline   Reply With Quote