Tema: PES 2009
View Single Post
Staro 20.10.2008., 15:35   #441
manki
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2008
@ tomifish:
a dobro, svatko ima svoje mishljenje....ali mi nije jasno da ti je obrana loshije napravljena nego u 2008? to mi fakat ne ide u glavu jer si mogao bez pol beda proci kroz igracha samo sa trchanjem.....ovdje kada to radish, lagano te obrambeni odbije....ovdje treba igrati obranu a ne chekati da AI tvog obrambenog ispruzhi nogu i uzme....lopte uzimam chisto kretanjima igracha i uopce ne uklizujem osim ako protivnik (bilo AI bilo igrach - offline - online) ne forsira, jer mi to nije potrebno...koristim razne kombinacije iks, kvadratic, R2, L1 i ovdje mogu igrati obranu kako sam igrao na prijashnjim nastavcima (kao na plejki), a ne kemijati tko zna shta da mi kao u 2008 igrach ne prodje kroz obrambenog.......
a kaj se tiche napada, kao i u prijashnjim PESovima, golmani ponekad glupo odbijaju loptu i to je to....evo, sa petka navecher smo igrali do pola chetiri ujutro....mogu ti reci da nismo niti jedan takav gol dali/primili....raznorazne akcije sa ponekim spektakularnim golovima (tako dvije bombe sa preko 25m sa Slovenijom protv Hrvatske su kao na Eurosportu ushle)......a FIFA ni ove godine osim grafichkog dijela nije me impresionirala...i to je sve.....meni je vishe stalo do fuca nego do grafike.....
nego pitanjce....ako si tolko halal PES i ak si tak dobar, jesi bio na kojem turnacu (real life)? jesmo se upoznali di mozhda?

@Thoroughbred B:
kaj nije to bit nogometa...ne ide sve po shpagi, nego u tri p***** materine....
nema mi milijeg nego kad frend tako usred noci skida boga i mater zbog krivog dodavanja pritom izgledajuci kao da je pojeo neku chilli paprichicu
to mi je u jednu ruku drago jer pridonosi realnoshcu....
manki je offline   Reply With Quote