Imam jedan problem sa garancijom komponente u ve-mulju pa bih trebao koji savijet ili preporuku oko daljnih akcija.
Radi se o slijedećem slučaju:
Prijatelj je prije cca 1g kupio u ve-milu Os toshibin 2.5" 160gb Hd u eksternom usb kućištu. Pri kupnji Hd je došo u kutiji i ispostavili su klasični njihov račun koji se dobije prilikom kupovine i na računu piše da je jamstveni rok 36mj.. E sad se desilo da je disk krepo tj. ni baš potpuno al zahebava ak mu natovarim više od 20gb al svejedno po meni neispravan. Budući da je još pod garancijom odfuramo ga nazada u vemulj servis u os gdje su ga uredno primili uz predočenje računa i sve ok. Nakon 2-3tj kad je ošo po disk rekoše mu u servisu da su ustvrdili da je disk neispravan i da tu nema popravaka nego zamjena diska unutar kućišta ali da oni to nisu u mogućnosti napraviti jer im nismo doneli jamstveni list od njihovog dobavljača koji su kako oni tvrde dali prilikom kupovine. I vratiše mu neispravni disk i rekoše ak nema tog jamstvenog lista niš oni ne mogu. Oni tvrde da su dali taj jamstveni list mada frend nije siguran tj baš misli suprotno jer ima račun i logično da je uz to i jamstveni list ako ga je i bilo.
No bilo kako nema jamstvenog lista hd je neispravan i vemil odbija servis.
Po mom mišljenju ok je to sa jamstvanim llistom ali hd je kupljen od vemila a ne od njihovog dobavljača i mi smo reklamirali vemilu od kojeg smo i kupili pa mislim da nisu baš 100% u pravu kad odbijaju servis.
Da li netko ima sličnog iskustva sa nekim riješenjem ili možda koji savjet u pogledu nastale situacije.