Citiraj:
Autor igor106
Aj molim te prati kontekst pa onda citiraj. Ne govorim protiv tebe, nego kontra onoga što si napisao, pa nemoj to shvačat osobno, i nemoj sa vređanjem.
Ovdje nije mjesto da se ja i ti prepucavamo i mjerimo tko je pametniji ili tak nešto, nego da argumentirano izlažemo svoja stajališta. Ono što sam ja napisao je bilo kontra argumentacija na tvoj post, bez osobne uvrijede. Ako te moj post nervira ne moraš ga čitati. Ali se nemoj ponašati ko da si ti Bog i batina i znaš sve o UMPC konceptu a svi ostali nemaju pojma. Ti si na ovom threadu došao da nešto pojasniš, a isto i ja sam došao da doprinesem nešto. Ako moje argumentirano mišljenje ti ne paše i smatraš da nisam u pravu, izvoli dat kontra argumente i linkove za potkrepu, ko što sam ja napravio. Ako nisi u stanju da argumentirano razgovaraš onda i nemoj.
|
Alo ? Ti quotas mene a govoris on necemu sto ja uopce nisam spomenuo u postovima !

Primjer:
Citiraj:
hmmm.... pa onda jel je to UMPC ili netbook? Ako nije UMPC onda zašto u objašnjenju koristiš taj termin, a gore tvrdiš da se UMPC ne može koristiti?
|
Ja ne kuzim o cemu ti ovdje pricas ? Pogledaj malo bolje kako je tekao thread.
DuHc je napisao da se ti uredjaji zovu Netbook. Ti si napisao "ti laptopi s 7,8,10,12 inčni LCD su UMPC (Ultra Mobile PC) i NISU tako skupi."
Ja sam napisao da nisu UMPC nego Netbook i da je UMPC drugacija vrsta uredjaja. A ti mi postavljas neka pitanja koja uopce nemaju veze sa mojim postom nego vise sa postom koji je napisao
DuHc.
I o kakvom vrijedjanju pricas ? Ti napises "Ajd odluci se koja ti je poanta ?" a ja tebi da si mozda malo zabrijo. Gdje je tu vrijedjanje ? Trebam li se i ja uvrijediti ?
Uostalom, reply-ao sam ti sa argumentiranim threadom a ne ovakvim kakav ti postas. Ako zelis nastaviti raspravu, izvoli procitaj moj prethodni post i odgovori. Ako ne, opet dobro.
Ako sam ti icim uvrijedio (mada ja smatram da nisam) onda ti se ispricavam. Ovo tvoje gore lupetanje o meni, Bogu i batini ignoriram tako da nema beda. Slijedeci put budi malo precizniji pri quotanju i nece biti nesporazuma.