View Single Post
Staro 20.10.2008., 00:09   #11
bela008
Premium

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor SpicyFly Pregled postova
Poslje u win-u ljepo raspakiraš exe od intel matrix sotrage,ne instalirat,pa u device manager na prvi sata koji vidiš,pa ljepo povuci drivere sa raspakiranog intel blabla.
Imaš na hp stranici upute za instalaciju sate.
Ajde mi malo pojasni točno kako si ti to napravio jer ja vise tu nista ne kuzim. Imao sam prije toshibu, milina, s nlitom integrirao i sve5. Ovi iz hp-a mi kazu da ako stavim na IDE da se to vise ne moze vratiti tj. da se vista nece vise moc stavit?! Da se ne moze nista iz windosa napravit....??? Da ukoliko i uspijem napravit ista iz windowsa sto njima nikad nije uspijelo da vise necu moc vratit na ASHI....
Lud sam jer dobijem 100 različitih odgovora, procitam sve moguće solucije za koje ovi iz hp-a nemaju pojma niti ih znaju vec samo kazu vista vista vista....

Moje pitanje je sljedeće da li ja mogu stavit na ide, dignut xp te zatim istalirat normalno iz windowsa " Intel Matrix Storage Manager " za hp6730s te zatim vratit u biosu na ASHI i gotovo..... Bez sranja od ovih amera da ce mi bin laden izac iz laptopa ako to napravim i da vise necu moc ovo, ono....
bela008 je offline   Reply With Quote