View Single Post
Staro 19.10.2008., 22:52   #25
mahoona
Premium
Moj komp

mahoona's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Evo, neki dan sam uzeo taj toliko hvaljeni Accelero S1 rev2, i montirao ga na svoju Gigabyte 8800GTS 512MB G92. Ako kome treba, ma poklonim mu ono govno od tvorničkog coolera čim mi izađe garancija na grafu

Puno sam raznih coolera i na CPU i na VGA isprobao, ali ovo je apsolutno najveća vrijednost za date novce.

Konkretno, temp u idleu sa tvorničkim coolerom je bila oko 52-53 celzijevaca, u loadu je išla i preko 85C, pa me spašavala dobra stara Riva koja je dizala vent na 80-90 %, a samim time i buku.

Uglavnom, nije mi jasno da na grafičku, koja je koštala preko 350 eura kad je izašla, nisu bili u stanju izvesti kvalitetno hlađenje, pa usranih 25 eura bi im odmah platio više.

A sad da hvalim Accelera, u idleu me drži na 34C, nakon nekoliko sati Kryze ode na 54C. Montirao sam i Papsta na njega, od 120mm, vrtim ga na 800-1000rpm, reguliram Kaze Masterom pa nije problem. Imam tišinu i normalnu temperaturu. Konačno!

Eto, ovo mi je najbolje uložen novac od europskog prvenstva, kad sam stavio neku sitnu lovu na Turke protiv nas

Edit: Osim svega navedenog, na mojoj ploči je tvornički cooler jednostavno prelazio preko 4 SATA porta, i kemijao sam sa SATA kablovima kako sam znao, sad nema problema, mjesta ima i za ravne završetke SATA kablova. I moram reći da ipak ima jedan minus na tom Acceleru, a to je ljepilo sa ježiće koji idu na memu na grafi, jako slabo drže i njih sam dodatno namazao sa Arctic Silver 5, i duuuugo držao da se posuši. Ali, kad to jednom napravi, čovjek je miran.

Zadnje izmijenjeno od: mahoona. 19.10.2008. u 23:03.
mahoona je offline   Reply With Quote